Εταιρία

 

Το 1996 η Aura δημιουργήθηκε για να προσφέρει μέσα από την ψυχή και την καρδιά επαγγελματικα καλλυντικά που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, σε όλες τις φυλές αναδεικνύοντας τηv γυναικεία προσωπικότητα.
Η βιομηχανία καλλυντικών είναι η πιο δυναμική παραγωγή στον κόσμο. Καινοτομίες , καθώς και όλες οι αλλαγές στις τάσεις της μόδας , αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της.
Επιστημονική γνώση και αισθητική έχουν μεγάλη σημασία καθώς επίσης ο σχεδιασμός και η συσκευασία των προϊόντων να μπορούν να προσελκύσουν την προσοχή των πελατών και να προκαλέσουν τα συναισθήματά τους.
Ολόκληρη η γκάμα των προϊόντων μας κατασκευαζεται από την υψηλότερη ποιότητα των πρώτων υλών , η οποία οδήγησε και σε συνεργασία με παγκόσμιους ηγέτες στην παραγωγή των καλλυντικών .
Ο στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε ακόμα καλύτερα προϊόντα, όσον αφορά την καινοτομία και ποιότητα, να είμαστε αποτελεσματικοί στην παροχή υπηρεσιών μας στους πελάτες μας σεβόμενοι τους όρους συνεργασίας μας και καλύπτοντας τις ανάγκες τους. 
Η Aura διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση , όπως πιστοποιητικο ISO 9001: 2000. Η μονάδα παραγωγής ειναι εκσυγχρονισμενη πλήρως σύμφωνα με τα πρότυπα G.M.P.

Η Agora D.C.Imp.Ex.P.C. είναι μια Ελληνική εταιρία εισαγωγών – εξαγωγών ,εκπροσωπεί – διανέμει σε όλη την Ελλάδα τα Premium καλλυντικά του οίκου Aura .